2013. júl. 15.

JÁTÉK! Endrédi Design nyereményért amely biztosan jól fog jönni a meleg nyári napokon...

Magamból kiindulva tudom, hogy sokkal kevesebb folyadékot fogyaszt az emberek többsége, mint amennyit tanácsos lenne. Pedig finomat inni jó. Csak hát mindenre van időm és kedvem nekem is, csak éppen inni nem mindig.

Teszteltem magamon és környezetemen, hogy ha gusztusosan tálalva gyakorlatilag folyamatosan szem előtt van valami itóka, akkor az bizony fogy ám rendesen. Amennyire télen jól tud esni egy bögre forró, fűszeres tea, nyáron ugyanannyira kívánatos egy jó citromos bodzaszörp vagy limonádé.
Vendégeket várni is érdemes egy-két kancsó jól behűtött jeges teával és némi könnyű harapnivalóval. Ráadásul ha mindezt ízlésesen tudjuk tálalni, akkor már nyert ügyünk van, kedves ismerőseink bizonyára szívesen időznek majd nálunk, alapot adva a jó beszélgetésekre, lelki feltöltődésre.







És most következzen a JÁTÉK! 
(Még sosem hirdettem játékot itt a blogon, így kicsit izgulok és nagyon örülnék, ha minél többen jelentkeznétek rá és velünk tartanátok.)

Az Endrédi Design felajánlásából a szerencsés nyertes most három stílusos üveg közül választhatja ki számára a legszimpatikusabb darabot.

A játékban való részvételért cserébe csupán ennyi a teendőd:
  1. Csatlakozz az Endrédi Design facebook oldalhoz!
  2. Csatlakozz a Magyar Otthon facebook oldalhoz!
  3. Írd meg itt a bejegyzés végén kérlek, hogy melyik üveget szeretnéd és add meg a pontos nevedet.(A hír megosztásáért cserébe a sorsoláson kétszer szerepel majd a neved a sorsolandók között, azaz dupla eséllyel indulsz!) 


üveg dugóval (1)



boros palack (2)
üveg kancsó (3)

A játék 2013. július 22. éjfélig tart! Sok szerencsét :-)




5 megjegyzés: