2011. júl. 6.

Viaszos vászon terítőt az asztalra?! Bátran!


Nyilván mindenki ismeri. És sokak itt húzzák meg a vonalat az ízléstelenség és a praktikum között. Mert lehet bármilyen hasznos valami, ha finoman fogalmazva csúnyácska szegény. Sokáig én is ódzkodtam tőle, mert az elmúlt évtizedekből számos elrettentő példa lebegett a szemem előtt. Maszatoló, zsírkrétázó gyerekek ide vagy oda, inkább a gyakoribb takarítást és mosást választottam.
Ezidáig legalábbis, mert kérem szépen a viaszos vászon terítők újból a reneszánszukat élik napjaink ízlésének megfelelően átalakítva. A Rovitex Hungária Kft. által forgalmazott terítők szolgáljanak például.





















 







3 megjegyzés:

  1. Igazán helyesek. Én ősszel-télen használok viaszos JYSK-es terítőket, ezek is kimondottan ízléses darabok, de a fentiek még jobban tetszenek. Tavassazk-nyáron azonban szeretm, ha "levegősebb" az asztal, s látszik a diófa színe...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, tavasszal én is levettem a viaszosvászon asztalterítőt. Nekem fenyőasztalom van, szeretem. :) De tényleg nagyon szép terítők kaphatóak mostanában.

      Törlés
  2. csak az a baj, hogy igazi viaszosvászon terítő már szinte nem kapható. az igazi viaszosvászonnak a hátoldala erősen "szőrös" ami nem ilyen, az nem is az. pvc-k vannak, ami egy meleg tányértól is meghullámosodik. ami viszont viaszosvászon, annak a mintái borzadályok sajnos

    VálaszTörlés