2011. márc. 17.

Gyerekbarát eklektika

Székesfehérváron jártunk a Szárcsa hotelben. Most nem is a helyet dicsérem - mert bár bőven lenne mit -, maradnék csupán a berendezésnél. Ugyanis még 2011-ben is lehet valami patinás úgy, hogy nincsenek belőle a kis csibészek sem kizárva. Nem degradálja az étterem fura báját a tengernyi színes ceruzával és sablon vonalzóval ellátott hintazebrás alkotó sarok, a szobákat nem csúfítja el a legkisebbeknek való (általunk csak Pumukli ágynak keresztelt) fekvő alkalmatosság és még a fürdőszoba is stílusos maradt. Nem féltek földig érő tükröket tenni a lépcsőházba és attól sem rettentek meg, hogy a folyosó közepére gyerek játszószobát létesítsenek.
Annyira belelkesedtem, hogy takarítás alatt a nyitott ajtók közül jó néhányon át bekukucskáltam és megcsodáltam a szobák tökéletes változatosságát. Ugyanis minden szoba teljesen más színű, elrendezésű, stílusú és hangulatú. Az egész épület fura mégis barátságos egyveleg volt a countrytól a barokkon át egészen a rusztikusig. Kicsit elvarázsolt kastélyos volt, tökéletesen gyerekbarát és minden perce élvezetes.

 



 


 
 

 





Személyes kedvencem az udvar volt esti gyertyafényes, lámpásos kivilágításban. De arról sajnos nem készült fotó. Sebaj, majd legközelebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése