2014. máj. 1.

Ajtó, Te drága!

Nálunk sokszor lép életbe a "gombhoz a kabátot" elve, ugyanis sűrűn érnek bennünket olyan benyomások, érzések, amelyek hatására egyszerűen csak hagyjuk, hogy megtörténjen velünk az ami nagyon szeretne. Így lettek tetőcserepeink és így vettük meg a trópusi fából készült, 3 rétegű üveggel ellátott nyílászáróinkat is, használtan ugyan de töredék annyiért, mint ahogy sima fenyőfából 2 rétegű üveggel újonnan vásároltuk volna.

Jártunk még így néhány dologgal az építkezés során. Ilyen hirtelen (meggondolatlanul) jött szerelem volt a bejárati ajtónk is.

Emlékeim szerint 80 ezer forint körül vásároltuk, majd (legalább még egyszer ennyit) még egy keveset költöttünk rá hiszen az alját asztalossal le kellett vágatni, a belsejébe fa táblát készíttetni-faragtatni, zárat szereltetni, plexi korongokat csináltatni a virágok belsejébe illetve a megfelelő hőszigetelés miatt gumitömítést kellett rakatni bele. Ezen kívül nem kevés energiánkba került hogy megfelelően lecsiszoljuk, hőlégfúvózzuk, alapozzuk és fessük. Ááááá!
Igaz, hogy ilyen ajtót még egyet, sehol nem találnánk! :-)

kívülről

és belülről










4 megjegyzés:

  1. Kedves Holdgyöngy! Elnézésedet kérem, de béna voltam és véletlenül kitöröltem a hozzászólásodat :(( Pedig örültem neki ám :)

    VálaszTörlés
  2. Ez igen! Gyönyörű! Igazi büszkeség...minden tekintetben!

    VálaszTörlés