2014. febr. 25.

Fogas kérdés

Rumlis az előszobád? Néha úgy érzed, hogy százlábú a családod annyi cipő heverészik szanaszét a lakásban? Nincs helye a vendégek kabátjainak? Tele van minden kallódó sapkákkal, sálakkal, táskákkal?


Nálunk épp ez volt a helyzet a beköltözés óta. Végre azonban eljutottam az előszoba befejezéséig, így felkerült a falra egy polc, néhány fogas, a cipőtárolót pedig kiegészítettem néhány fonott kosárral és egészen új előszobát kaptam cserébe.


Ugye milyen egyszerű az egész?  


A fogasokon elférnek az aktuális kabátok, táskák.

A kisebb kosarakban mindenki külön tárolhatja a sapkáit, kesztyűit (nyáron majd kalap, napszemüveg, stb. lesz benne). 

A magasban lévő nagy kosarak pedig elnyelik a ritkábban használatos ruhadarabokat.

Van még egy kis gardrób szekrényünk is, amiben a többi holmi elfér, de amit aktuálisan használunk annak bőven elég ennyi hely. 


A következő posztban a jó előszoba ismérveit fogom számba venni és hogy mire érdemes odafigyelni a kialakításánál. Illetve bemutatom majd azokat az előszobákat, amik engem is inspiráltak :)

ilyen volt                                                         ilyen lett

Ha tetszett a bejegyzés és szívesen olvasnál hasonlókat, akkor csatlakozz a Magyar Otthon facebook táborához, ahol napi inspiráló képeken, érdekességeken kívül elsők között értesülhetsz az új blog bejegyzésekről.




4 megjegyzés:

  1. Ó, ez nagyon jó! Én is úgy szeretnék egy jó előszobát! És azt, hogy a cipők szépen rendben a helyükön legyenek! - De ez nálunk álom - egyenlőre.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Andi. Egy jó cipőszekrény csodákra képes ám ;-)

    VálaszTörlés
  3. Hol vetted ezeket a fantasztikus fogasokat? -ha nem titok... Eszter

    VálaszTörlés
  4. Eszter, a számos fogasokat a vivre.hu-ról rendeltem, a cupcake mintásba pedig egy retro autókiállításon szerettem bele :-)

    VálaszTörlés