2014. jan. 5.

Csináld magad csillogó hullahopp karika

Már régóta csodálom a tornászok, zsonglőrök és akrobaták csillogó-villogó kellékeit. És rendületlenül keresem a boltok polcain a csillogó karikát, hiszen ezt minden lányos anyuka tudja, hogy elengedhetetlen kellék egy lánynak a babákon, az ugráló kötélen, a babakonyha felszerelésen kívül, hogy hullahopp karikája is legyen. Ha sportol azért, ha nem sportol azért. Mindegy is miért, de a hullahopp karika kétségtelenül egy abszolút lányos termék. Nem sok fiút láttam eddig az iskola udvaron, esetleg edzésen vagy bárhol hullahopp karikázni.
Na de mi van olyankor, ha csak ezeket a ronda, matt fröccsöntött műanyag színű, egyen karikákat lehet beszerezni? Ilyenkor lép életbe a B terv. Azaz a hologramos öntapadós fólia. Nézzétek meg, hogy mi hogy csináltuk.Ez itt az eredeti műanyag karika:

Háromféle hologramos tapétát használtunk,

melyet egyforma széles csíkokra vágtam,

és ferdén feltekertem úgy, hogy fedjék egymást a különböző sávok.

Ezután széles celluxszal rögzítettem betonbiztosra az új külsőt, melynek köszönhetően sokkal jobb, kényelmesebb fogása is lett a karikának, mint ha csak fóliázva maradt volna.


Egy ilyen karika már önmagában félsiker egy hullahopp versenyen vagy egy művészi torna bemutatón :-)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése