2013. máj. 31.

Ajándék kereszanyának

Én nem tudom, ki hogy van vele, de időnként az ajándékozással kissé meg vagyok lőve. Sokszor anyagilag, időnként ötletileg, néha beszerzésügyileg. Viszont előfordul az is, hogy csak úgy kipattan a fejemből a megoldás, egyik pillanatról a másikra. Így készültek ezek az energetizáló bögrék is. Persze ehhez nagyon kell ismerni a másikat, vagy elég csak felszínesen, de akkor is akarni kell tudni, hogy mi az aminek tényleg örülne.
Keresztanyáról több dolgot is tudunk, mondhatjuk azt is, hogy nagyon ismerjük. 1. imád olvasni, 2. e-bookon főleg (így a könyv vásárlás kilőve), 3. imádja a keresztgyerekeit ehhez képest viszonylag ritkán látja őket, 4. szeret kertészkedni, 5. nem szereti a drága, értelmetlen ajándékokat.
Sétálok a kertben és egyszer csak meglátom a hulló szirmú, gyönyörű színben pompázó rózsákat.


Ekkor jött is egyből a megvan érzés! Csomagoljuk el neki ezt a látványt, hogy amikor szokás szerint messzi tájakon utazik és e-book helyett inkább papír alapú könyvet olvas, akkor is vele legyünk.
Így került a laminálógépbe néhány lehetetlen színű szirom és fotó, hogy olyan könyvjelzőt készíthessünk vele, amit szívesen használ majd.
És sikerült, tényleg örült az ajándéknak!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése