2013. jan. 24.

Tértisztítás egyszerűen

Nem kell spirituális beállítottság ahhoz hogy észrevegyük, bizonyos helyeken kifejezetten jól érezzük magunkat, máshol pedig valamiért nagyon nem. Nem mindig van rá kézzelfogható magyarázat, de az esetek többségében ha nem a társasággal, akkor a hellyel van gond.

Nem is feltétlenül maga az épület bajos, hanem inkább az ott lerakódott energiák és megtörtént események lehetnek ránk igen komoly lelki vagy akár fizikai hatással. Mert minden egyes ember, aki azon a bizonyos helyen járt, minden történés ami a négy fal között zajlott hatott és hat az adott térre. És ebben nincs semmi ezo blabla, ezek tények.

Rendrakás, imádságok, szenteltvíz, áldás, kristályok, füstölők és fehér gyertya. Ezek az alapvető tértisztító módszerek, melyeket sokan ismernek.
Pedig van a tisztulásnak hétköznapi, egyszerűbb módja is, amolyan "instant" változat, melynél nyilván nem ugyanaz a hatásfok, de ettől még működik. Ehhez pedig a só, a víz és a tűz tisztító erejét használjuk fel.
Már régen is alkalmazták az eljárást, hiszen a só magába szívja a negatív rezgéseket, a víz lemossa, a tűz pedig felemészti.

Érdemes illóolajos (100 %-os citrom, levendula), sós vízzel felmosni, gyertyát gyújtani, imádkozni.
A sólámpák, sómécsesek szintén nagyon jó szolgálatot tehetnek. Utóbbiak hiányában készítsetek saját kis tértisztító készüléket.


Nálunk a lakás több pontján is találhatóak különböző tálkák illóolajjal megcsöpögtetett sóval töltve. Ha valakinek van radiátora, akkor azon is érdemes tartani egy-egy sóval teli edénykét.

A só minőségére, azonban minden esetben figyeljetek!


Időnként pedig ne felejtsetek a régi só helyére frisset tölteni!





1 megjegyzés:

  1. Öszintén gondolom-mondom és leirom.
    Ezeket a technikákat már több mint 10 éve használom, eredménytelenül.
    Hogy miért nem hatnak, hát azért, mert a negativ töltéseket szándékosan szabad akaratával a helyb.kat.papunk generálja, minden alkalommal, amikor a lábát a templonba teszi.Sött mi több még a jaját szabadidejében is ezzel foglalkozik, úgy hogy megállás nélkül a nap 24 órájában támadva vagyok, folyamatosan 2001-töl, ahogy ide jött a szolgálatát végezni. Ö néki ez a papi szolgálat, és ekkor még nem tettem emlitést azokról a vasak,kések, kardok,rabláncokról, amelyeket a testembe helyezett és ezeket az ö szolgálói, démonjai és sajat maga forgat.Ez ellen nincs semilyen védelem,leállás csak akkor volna, ha a saját akaratából leállitaná magát, esetleg, ha más dimenzióba költözne.

    VálaszTörlés