2011. aug. 8.

Rusztikus gyerekágy fillérekből


Raklapból ágyat? Ráadásul kisgyermeknek? Úgy tűnik nem vagyok egyedül a raklapba vetett bizalmammal, mert mi még a nyár elején a kertbe egy emelvényt csináltunk négy darab összeszerelt raklapból a gyerkőcök medencéje/homokozója alá (attól függ éppen mit töltünk bele).
A négy raklapot összeszereltük, a tetején középre műfüvet borítottunk, a szélét pedig lelambériáztuk, mert azért mégis csak kényelmesebb a puha gyerektalpaknak így.

Több szempontból is praktikus volt az ötlet,
1. az eredetileg tervezett kb. 4 négyzetméternyi kültéri fa burkoló lap töredékéért meg lehetett csinálni raklapból a gyereksarkot,
2. magassága miatt kiemelkedik a kert szintjéből, így a kutya nem tekinti saját területének (ergo nem ott végzi a dolgát és nem hordja el a vödröket, kislapátokat, mint a kert egyéb részeiről),
3. nem koszolódik annyira, mert szépen lefolyik róla még a sáros esővíz is. Képet próbálok holnap feltenni, ha az időjárás és egyéb elfoglaltságaim lehetővé teszik.



Addig pedig fogadjátok szeretettel a szintén zenész egyedi, gyerekbarát raklap-ágyakat. Nem tudom, hogy bevállalnám-e, de nekem nagyon tetszik! Minél tovább nézegetem, annál jobban. Irtó helyes. Bár talán inkább a fiú szobába szánnám. És Nektek hogy fekszik?













forrás


3 megjegyzés:

  1. Szuper-szuper!!!!!!
    Lányszobába is való, akkor lefesthetjük valamilyen színre,antikolt fehérrel is csodajó lenne!

    VálaszTörlés
  2. Nekem bejön, szerintem a nagyobbik/ Adorján / unokámnak is, mert megjegyezte: ezt én is elfogadnám!:)

    VálaszTörlés