2012. márc. 19.

Tudsz rajzolni?

Festeni? Faragni? Hímezni? Modellezni? Van jövőképed? Vannak álmaid? Biztos vagyok benne, hogy valamelyik kérdésre IGEN a válaszod :-)
Az egyik kedvenc írónőm Színia, egy felhívást tett közzé a blogján.


Idézem:


"Egyszerűen elKÉPzelni azt a jövőt, amit magunknak szeretnénk. Pontosan leírni, megrajzolni mindazt, ahogyan élni akarunk. Ha látjuk a célt, a képet, akkor KÉPES-ek vagyunk mindezt a Jóisten segedelmével megteremteni. Minél többen tesszük ezt, annál erősebbé válik a gondolat. Nagyon fontos, hogy a gyerekeket is kérjétek meg minderre!
Manapság látjuk-e valahol azt a jövőt, amit szeretnénk?! Leírta , lerajzolta már valaki?!
Persze, hogy nem...
Mindig csak a nehézségek képét vetítik elénk, mert terv és KÉP nélkül nincs fejlődés.
Ezért hát arra kérek mindenkit, aki olvassa a bejegyzésemet, hogy kezdje el dolgoztatni a fantáziáját, és írja le, rajzolja le, hímezze vászonra, faragja fára, énekelje meg, hogy milyen országot szeretne magának. Egy olyan könyvre van most szükségünk, amelyben megtervezzük a jövőnket, hogy legyen minek megvalósulnia, és hogy ne a nehézségek, hanem inkább az álmaink kössék le a teremtő erőnket.


A műveket fényképezzétek le, az írásokat küldjétek el nekem ide:szinia7@vnet.hu. Ha Isten is úgy akarja, akkor könyv lesz belőle: A Jövő Könyve."

Ha kedvet/vágyat éreztek hozzá, hogy elképzeljetek magatoknak és gyermekeiteknek egy idilli jövőképet, öntsétek formába azt.
Hadd lássák mások is és kapjanak kedvet egy szeretetteljes, és elérhető életmódhoz. Osszuk meg egymással pozitív, építő jellegű terveinket. Mert már maga az alkotás is örömteli, főleg ha a témája ilyen csodálatos. És szívből hiszem, hogy csupán idő kérdése a változás. Kicsiben kell elkezdeni. Először magunk körül természetesen, azaz a saját házunk táján kell kiseperni. Utána jöhet a többi :-)

Ha készítetek valamit Színia felhívására a leendő könyvéhez, örömmel veszem, ha azt az info@magyarotthon.com e-mail címre is továbbítjátok, mert szívesen bemutatnám és elemezném az alkotásaitokat.
Szóval Te hogy képzeled el a közös jövőnket?Fotók: világháló, Magyar Otthon

4 megjegyzés:

 1. De jó!

  Annyi fanyalgó, nyavajgó, rest emberrel találkozom, akik kisujjukat sem mozdítanák közösségi szinten!
  Pont erről beszélgettünk tegnap.
  Ne másra mutogassunk, szidjunk másokat, hanem saját magunk körül és tágabb környezetünkben is cselekedjünk, hogy szép legyen hazánk!

  VálaszTörlés
 2. ennyi derűs kép!:)
  fantasztikus a cicák összesimuló foltja, és a többi is nagyon kedves

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép képek ! Most elkezdem törni a fejem...nem azon, hogy mit szeretnék, hanem azon, hogyan jelenítsem meg...

  VálaszTörlés
 4. Annalíz, mindegy hogyan jeleníted meg, maga a tett és a gondolat az, ami igazán fontos.
  Én egy teljes házat fogok megépíteni ennek a pozitív jövőképnek a szemléletében. Az új otthonunkat. Elméletileg április-májusban bele is vágunk a megvalósításába. Erről mindenképpen részletesen fogok "tudósítani".

  Márta, ne törődj a fanyalgókkal. Koncentrálj a pozitív dolgokra és emberekre! Előbb utóbb az energiavámpírok elmaradnak, meglátod. Így a cselekvésre is több energiánk marad :)

  VálaszTörlés