2011. szept. 18.

Lengő bölcsővel az egészségért!

Mára az orvostudomány is bebizonyította, hogy milyen fontos a pici babáknak a mozgás. Ezért lettek újra olyan közkedveltek a különféle hordozó alkalmatosságok, melyek segítségével testükre erősíthetik, így tovább tarthatják fenn a pocakléthez hasonló közelséget újszülöttjükkel az édesanyák. Mindeközben eleget tesznek a kisbaba lelki és fizikai igényeinek úgy, hogy emellett még fejlesztik is a pici idegrendszerét.

Van az az állapot, amikor azonban nem kivitelezhető a hordozás. Nem kizárólag, de ebben az esetben is nagy sikerrel alkalmazható, a mára világszabadalommá vált magyar találmányú függesztett bölcső, mely segítségével a korai fejlesztés azoknál a babáknál is elkezdődhet, akik amúgy gyengébb életesélyekkel indultak neki a nagybetűs ÉLETnek. A függesztett bölcső ugyanis interaktív felületként állandóan mozgásingereket kelt a benne fekvő kisbabában, ennek hatására ugrásszerűen fejlődik az idegrendszere, s ez jótékony hatással van az egész szervezetére.
Nemcsak hogy hasznos, de egyben különleges darabja is lehet az új babaszobának.
Ha tetszik akkor, itt megvásárolható vagy bérbe vehető a speciális Heniem lengő bölcső a babák, mamák, papák nagy örömére. 

  

3 megjegyzés:

 1. Kedves Magyar Otthon!

  A speciális Heniem lengő bölcsőt szeretnénk 2,5 hetes babánk számára.
  Olvastuk, hogy a megvásárlás mellett bérbe is vehető.
  A bérléséről szeretnénk további információt kérni.

  Köszönettel, Sárvári család

  VálaszTörlés
 2. Kedves Sárvári család!
  A bölcsőt gyártó cég honlapján érdeklődhetnek: www.heniem.hu
  Ott minden elérhetőséget megtalálnak.
  Jó egészséget a picinek!

  VálaszTörlés
 3. Csollány Csaba dr.2015. június 2. 2:05

  Kedves Magyar Otthon !

  A Heniem féle bölcső nem lengő, hanem FÜGGESZTETT !
  Nekünk 2008 óta van , mind a két lányunk ebben 'nőtt' fel. Most éppen az 5. csecsemő használja, de már van újabb jelentkező :-))

  Üdvözlettel
  Csollány Csaba

  VálaszTörlés